Skoči na sadržaj

Šta su Magična Mesta

Magična mesta je sajt napravljen za „svoju dušu“, kako bih sebi olakšao planiranje rute i obilaska lepih, magičnih mesta. Nailazim na preporuke po Internetu, a kad treba da se setim gde sam šta video…
Zato sam napravio Magična mesta! Mogu izabrati put kojim idem i usput obići neka interesantna mesta, planirati gde je dobra hrana, gde prenoćiti… i sve to preporuci!

KO UČESTVUJE U KREIRANJU

Za sada je to „one man band“, ali očekujem da se priključe neki poznati i nepoznati ljudi, koji sebe pronađu u ovoj ideji.

Sadržaje preuzimamo, i obavezno potpisujemo. Tražimo i dozvolu za objavljivanje! 🙂 Uskoro će se naći i autorski tekstovi i slike, samo dok vreme dozvoli da malo procunjam po interesantnim lokacijama.

 

DA POBEGNEMO

na neka magična mesta i uživamo u hrani, prirodi, smeštaju…

KAKO KORISTITI MAGIČNA MESTA

IDEJA I KONCEPT

Ideja je da olakšam pregled mesta koja treba posetiti, a po ličnoj preporuci. Gledajući mapu možete lako odrediti po bojama tip lokacije / objekta i planirati svoje putovanje.

KATEGORISANJE MESTA

Kategorije olakšavaju pronalaženje, recimo smeštaja ili restorana, opet putem mape. ​

REGIONI

Ako znate u koji region idete, suzite prikaz magičnih mesta samo na određeni region. ​

VAŠI DOPRINOS

Komentarišite pojedina mesta, a ako imate malo više teksta i svoje slike, možete dodati svoj UTISAK sa slikama i ocenom pojedinih elemenata.​