Skoči na sadržaj

Etno selo Srna

Etno selo Srna
Opis

Kad se ide za Babin Zub, odmah nakon Kalne a ispred sela Inovo je etno selo Srna, sa kafanom. Etno selo je poprilično sređeno i ne odaje utisak da je kafana jeftina, pogotovo kad se pobroje džipovi i primete njihove tablice ispred.

Kafana je bila neverovatno iznenađenje. Enterijer je vrhunski, spucano je puno para u sve tamo. Vlasnici etno sela (ili već rodbina, ko god) rade i u kafani, ljubaznost je maksimalna moguća.

Nas četvoro smo imali po Zaječarsko, lepinje (ispečene na licu mesta u nekoj poluotvorenoj peći ili šta li je to), porciju gulaša od srnetine sasvim dovoljnu za dvoje, kobasice od mesa divlje svinje, krompir baren u zemljanoj posudi pod sačem (isto tu na licu mesta) sa nekim povrćem, domaće paprike sa pavlakom (vurdom, preciznije), urnebes. Izašlo nas je oko 600 dinara po osobi. Skroz preporučujem.

Izvor


Kompleks Etno selo Srna, jedno od najlepših mesta u podnožju Stare planine.

Provedite Vaše nezaboravne trenutke u ovoj oazi mira i tišine u podnožju staroplaninske lepotice.Uživajte u blagodetima sunca kraj bazena, zdravoj hrani i čistom planinskom vazduhu. Mogućnost koriščenja sve popularnijih Vaučera.

Svojim posetiocima nudi svež planinski vazduh, duge šetnje kroz netaknutu prirodu, čiste izvore, lov, ribolov, biciklizam, planinarenje, skijanje, trim stazu, kupanje u reci kao i raskošnu domaću trpezu i sve ono što je modernom čoveku potrebno. Etno selo u svom sastavu ima gatar u kome se gaje mangulice. Na bogatom meniju mogu se naći duvan čvarci, slanina, ajvar i sva ostala domaća hrana i lokalni specijaliteti.

Slike
Etno selo Srna
Etno selo Srna
Etno selo Srna
Etno selo Srna
Gde se nalazi
Kontakt Informacije
Pošaljite poruku

  Komentari

  Ostavite odgovor

  Još Magičnih mesta u okolini (20km)

  Nema drugih Magičnih mesta u okolina. Znate li Vi neko? Javite nam!

  Dodajte svoj utisak za Magično mesto
  Imate svoje fotografije i mišljenje o ovom mestu? Napišite svoj utisak, dodajte svoje fotografije, detaljno ocenite Etno selo Srna