Skoči na sadržaj

Nautičko selo “Biser”

Nautičko selo Biser, Boljevci
Opis

Nautičko selo „Biser“ Boljevci, prvo Nautičko selo u Srbiji, nalazi se na levoj obali reke Save, na 35km uzvodno od Beograda, odnosno na 29km kopnenim putem. Nautičko selo „Biser“ je jedan jako lep i interesantan kompleks od 16 kućica na vodi postavljenih u nizu, i idealno je mesto na kome možete provesti jedan dan, ali i ceo vikend ili celu nedelju. Idealno za odmor, rekreaciju, ribolov… Na obali, naspram Nautičkog sela nalazi se veliko izletište, šuma sa masivnim drvećem.

Svaka kućica opremljena je sa dva do tri ležaja. U ponudi su apartmani sa francuskim i dva plus jedan pomoćnim pojedinačnim ležajevima. Poseduju kupatilo sa tuš kabinom, prilaznu natkrivenu terasu, kao i gornju otvorenu terasu, idealnu za sunčanje sa pogledom na reku. Kućice su klimatizovane, a za hladne dane obezbeđeno je grejanje. Iako minijaturne, kućice su opremljene sa svime što vam treba i pružaju uživanje u prirodi, vodi, svežem vazduhu i predstavljaju idealno mesto za svakoga ko želi prijatnu i opuštajuću oazu.

Nautičko selo “Biser” inače pripada Javnom preduzeću za sport i rekreaciju Opštine Surčin.

JAVNO PREDUZEĆE ZA SPORT I REKREACIJU
Adresa: Kosovska 2, 11271 Surčin
Telefon: 011/8440-091, 011/8443-569

Slike
Nautičko selo Biser, Boljevci
Nautičko selo Biser, Boljevci
Nautičko selo Biser, Boljevci
Nautičko selo Biser, Boljevci
Nautičko selo Biser, Boljevci
Nautičko selo Biser, Boljevci
Nautičko selo Biser, Boljevci
Nautičko selo Biser, Boljevci
Gde se nalazi
Kontakt Informacije
Pošaljite poruku

  Komentari

  Ostavite odgovor

  Preporučujemo da posetite
  Akva kamp Borkovac
  3.416
  Smeštaj u Akva kampu na Borkovačkom jezeru je u četiri kuće na vodi, pontonima. Svaka kuća ima tri ležaja, kuhinju, mokri čvor, dve terase, osvetljenje na solarnu energiju i svoj čamac sa motorom na električni pogon. Donja terasa je veličine 12 m2 sa držačima za štapove za pecanje – sportski ribolov. Na gornjoj t… Pročitaj više »Akva kamp Borkovac
  Jezero Perućac
  2.814
  Perućac je turističko naselje na desnoj obali reke Drine i udaljeno od Bajine Bašta 13 km. Najpoznatije je po HE Bajina Bašta odnosno po jezeru koje je napravljeno zarad ove hidroelektrane. U samom naselju postoji nekoliko kafića, restorana, vila „Perućac“ i restoran „Vrelo“. Tu je i lepo uređena plaža sa bazenima za decu… Pročitaj više »Jezero Perućac
  Još Magičnih mesta u okolini (20km)

  Nema drugih Magičnih mesta u okolina. Znate li Vi neko? Javite nam!

  Dodajte svoj utisak za Magično mesto
  Imate svoje fotografije i mišljenje o ovom mestu? Napišite svoj utisak, dodajte svoje fotografije, detaljno ocenite Nautičko selo “Biser”