Sa foruma evo šta je „Šumadinac“ rekao (original post na forumu):
Restoran je već pomenut u ovoj temi (tako sam ga i našao), ali nije na odmet mala nadogradnja sa fotkama i cenama.
Za kafansku riblju čorbu, odlična, cena zaista simbolična – 150 dinara. Fali malo ljutine, ali je dobra za naše gospođe i nema kostiju. Rekao sam gazdi, na njegovo pitanje kakva je čorba, da je za kafansku zaista odlična, ali da ja spremam bolju, što nisu dobro prihvatili ni on ni moja supruga. Šta ću, kad me već pita
Somovina na roštilju – 400gr, tri, iii četiri parčeta, sočna, fantastična, sa krompir salatom, kao prilogom – 600 dinara. Ako niste Ćale, ili ja, ne naručujte i čorbu i somovinu, nećete moći da pojedete, garant.
Vlaški ćevap – 600 kinti, za dame i osobe normalnog apetita.
Porcija barenog, dimljenog pa grilovanog sira – nestvarnog ukusa – 200 dinara. Ne služi ničemu, ne može da zasiti, ali ukus ne mogu ni približno da vam dočaram. Fantazija. Greh je ne probati. (Na slici nedostaje par komada). Čorba i ovaj sir je sasvim dovoljno da vas zasiti i da uživate u ukusu.
Porcija smuđa od 400 gr (ovaj je imao 600) je 800 dinara. Odlično spremljen, izuzetno ukusan, ali je svaki smuđ za mene malo suv, supruzi se svideo.
Ispred ovog restorana, iz pravca Požarevca, na lepšem mestu i lepšom terasom je restoran Panorama, sa 30% višim cenama i oko 10% manjim porcijama. I prazan. Kod Joce između 14 i 16 h se čeka po pola sata na slobodno mesto.
Ovo se (mislim) zove fantazija ukusa (svinjsko meso, pršuta, kajmak…) 400gr -800 dinara. Izuzetno. Rekao sam gazdi da ću ga preporučiti kolegama sa foruma, jer je hrana izuzetna, a i jeftina. Samo mu recite da Vam je preporučio dolazak Kragujevčanin koji bolje sprema riblju čorbu od njega. Setiće se sigurno! Inače, odličan i gostoljubiv momak.