Skoči na sadržaj

Etno selo “Sunčana Reka”

Opis

Etno selo Sunčana Reka se prostire na obali najlepše srpske reke – Drine, ispod istorijske planine Gučevo. Ovo je jedinstvena oaza za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju preko potrebna ljudima koji su opterećeni svakodnevnim obavezama, ubrzanim tempom života ili Sunčana reka predstavlja sajajn način da se posvetite sebi i svojoj porodici.

Ako dolazite na ovo mesto, pripremite se za uživanje ali isto tako na oovom mestu nećete pronaći mir i tišinu. Naime, Etno selo Sunčana Reka je, kao što smo već rekli, vrlo popularna pa je i vrlo posećena. Omiljena je među stranim i domaćim gostima upravo za organizovanje različitih proslava pa se može desiti da uveče do kasno vikendom čujete muziku iz restorana.

„Seoce k’o nekad“ sačinjava pet kućeraka koji se zovu: „Jabuka“, „Trešnja“, „Višnja“, „Kajsija“, „Breskva“ i muzejsku vrednost s obzirom da pokazuje način života u starom srpskom selu. Odlično je i za kampovanje.

<


http://www.odmorsadecom.com/posetili-smo-etno-selo-suncana-reka-i-okolinu/

 

Slike
Gde se nalazi
Kontakt Informacije
Pošaljite poruku

  Komentari

  Ostavite odgovor

  Još Magičnih mesta u okolini (20km)
  Planinski konak "Milica"
  3.431
  Planinski konak "Milica" smešten je na prostoru od 4,5 hektara u prirodnom ambijentu na 500 metara nadmorske visine. Autentičnost objekata […]
  Dodajte svoj utisak za Magično mesto
  Imate svoje fotografije i mišljenje o ovom mestu? Napišite svoj utisak, dodajte svoje fotografije, detaljno ocenite Etno selo “Sunčana Reka”