Skoči na sadržaj

Hotel Rekić

Hotel Rekić
Opis

Hotel „Rekić“ se nalazi na atraktivnoj lokaciji u samoj blizini centra grada Bihać. Ovaj prelepi hotel poseduje četiri zvezdice, a svojim gostima nudi miran i prijatan boravak tokom boravka u ovom gradu. Ako putujete turistički ili poslovno u ovaj deo BiH, toplo vam preporučujemo da se smestite u hotelu „Rekić“.

Hotel poseduje trideset osam soba, jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, suite, kao i posebnu sobu namenjenu mladencima. Svaka od soba posebno je uređena i ima izuzetno kvalitetan nameštaj i rasvetu. U svakoj sobi je obezbeđen besplatan Wi-Fi i kablovska televizija, a dostupni su sledeći sadržaji hotela: restoran, kao i sala za sastanke i seminare.

Svi gosti hotela „Rekić“ mogu tokom svog boravka, koristiti saunu, kao i bazen koji poseduje vodopad i masažere. U samoj blizini hotela smeštena je prelepa reka Una, a Nacionalni park „Una“ se nalazi na samo 35 kilometara.

Slike
Hotel Rekić
Hotel Rekić
Hotel Rekić
Hotel Rekić
Hotel Rekić
Hotel Rekić
Gde se nalazi
Kontakt Informacije
Kontakt podaci
Pošaljite poruku

  Komentari

  Ostavite odgovor

  Preporučujemo da posetite
  Nacionalni park „Una“
  3.73
  Nacionalni park „Una“, nalazi se na krajnjem zapadnom delu Bosne i Hercegovine, na području grada Bihaća, a pripada Unsko-koranskoj zaravni. Obuhvata dolinske delove reke Une i Unca, kao i orografske padine planina Plješevice, Osječenice i Grmeča. Nacionalni park „Una“ se prostire dolinom gornjeg toka reke U… Pročitaj više »Nacionalni park „Una“
  Još Magičnih mesta u okolini (20km)

  Nema drugih Magičnih mesta u okolina. Znate li Vi neko? Javite nam!

  Dodajte svoj utisak za Magično mesto
  Imate svoje fotografije i mišljenje o ovom mestu? Napišite svoj utisak, dodajte svoje fotografije, detaljno ocenite Hotel Rekić